Φ.Ο.Β.
Π.Ε.Κ.Ε.Β
Κινηματογράφος
Θέατρο
Γκαλερί Ζωγραφικής
K.A.Π.Η.
Ποίηση
Άγιος Βασίλης
Up
Rocketwar in Chios
Click here to book your holiday in Chios

School.gr
Municipality of Homeroupolis
Chios Primary Education Office

 

K.A.Π.Η.
Κέντρο για ανοικτή προσοχή των ηλικιωμένων

Το κέντρο για την ανοικτή προσοχή των ηλικιωμένων ιδρύθηκε το 1985 από το δήμο Χίου σε ένα αναδημιουργημένο νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της πόλης. Έκφραση μιας σύγχρονης έννοιας για την προσφορά των υπηρεσιών για τους ηλικιωμένους το κέντρο προσφέρει την αναγκαία ιατρική φροντίδα, αναψυχή, πολιτιστικές δραστηριότητες και ψυχολογική υποστήριξη σε περίπου 350 πολίτες της πόλης Χίου. 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Η δημοτική οργάνωση ευημερίας καθιερώθηκε το 1997 έχοντας ως στόχο τον προγραμματισμό και την εφαρμογή των κοινωνικών πολιτικών διαφόρων ειδών σε τοπικό επίπεδο. Μεταξύ των κύριων στόχων αυτής της οργάνωσης θα μπορούσαμε να αναφέρουμε:

- Την εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής του δήμου Χίου, ειδικά σε τομείς όπως η κοινωνική προστασία και η προώθηση υγειονομικής περίθαλψης.
- Την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ιδιαίτερα όσον αφορά τους νέους ανέργους, τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους, τα άτομα που είναι εθισμένα με τα φάρμακα κ.λ.π.
- Την εφαρμογή των πολιτικών για την υποστήριξη των νέων και των οικογενειών. 
- Τον συντονισμός και τη συνεργασία μεταξύ των τοπικών δραστών και των αρχών στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. 

Μεταξύ των πρώτων δραστηριοτήτων αυτής της οργάνωσης είναι η συμμετοχή του στην καθιέρωση ενός κέντρου πρόληψης ενάντια στη χρήση των ναρκωτικών στη στενή συνεργασία με άλλες τοπικές αρχές. Οι δραστηριότητες του κέντρου άρχισαν κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών 1998.

Ιστορία Η Εκπαίδευση Γκαλερί Πολιτισμός Μαθήματα γλώσσας Περιεχόμενα Υποστηρίξτε μας

Hosted and Powered by:
WEBMANIA.GR


Advertise HERE
Διαφημιστείτε εδώ

 

Manganos Rooms - Apartments
Home Chios island Index Καλώς ήρθατε Welcome to Chios Bine ati venit in Chios Benvenuti a  Chios Tere tulemast Chiosele! Добро пожаловать! Bienvenue à Hios Willkommen in Chios Bienvenido a Chios Witam na Chios Velkommen til Chios Welkom in Chios Contact us


Hosted and powered by "WebMania" Counter Created by “Experimental” working teams 
* Copyright © 1996-2010 by:
"WebMania" All rights reserved.